Likemannsordning

Likepersonsordning

Norsk Lymfødemforening har en likepersonsordning.

 

Samtlige likepersoner har gjennomgått kurs for likepersoner og underskrevet sin taushetsavtale med NLF. Du kan derfor være trygg på at om du snakker med en likeperson vil det du sier ikke blir andre til del.

Likepersonenen kan du snakke med når det er behov for det. De vil bidra med egne og foreningens erfaringer og hjelpe så langt det er mulig.

Dette er kanskje mest aktuelt for deg som nettopp har fått diagnosen lymfødem (sekundært etter operasjon eller lignende, eller primært - dvs medfødt). Også for deg som har hatt lymfødem i mange år, kan en samtale kanskje bringe med seg noe nytt og nyttig.

Likepersontelefonen betjenes av likepersonene på skift. Vær klar over at det ikke nødvendigvis passer likepersonen å snakke i telefon akkurat idet du ringer - men legg igjen en beskjed/telefonnummer og likemannen ringer tilbake! Det er sikkert.

 

Likepersontelefon

69 87 75 55

Forbehold om innhold

Informasjonen på Norsk Lymfødemforenings nettsider gis på generelt grunnlag, og kan ikke erstatte profesjonell, medisinsk hjelp. Det vi skriver er ikke ment som et ledd i medisinsk diagnose eller behandling.
Bruk av informasjon fra våre internettsider tillates enten med direkte link til relatert artikkel eller med kildeangivelse.

Vi ber om at www.lymfoedem.no blir kreditert ved bruk.