Websiden

www.lymfoedem.no

NLF har fått helt nye hjemmesider med medlemspålogging, online fysioterapeut liste, videoer, tips om behandling, oversikt over lokallag og mye, mye mer.

MEDLEMSTJENESTER
Som medlem i NLF får en tilgang på masse nyttige artikler, som kun kommer frem dersom en er innlogget på hjemmesiden. Det vil si at både nye og gamle medlemmer av NLF må registrere seg på websiden. Når du har registrert deg får du tilsendt en e-post der du må bekrefte at din e-postadresse stemmer. Du kan så logge inn og få tilgang på artikler fra lymfeposten, behandlingstips fra både medlemmer og fysioterapeuter, behandlingsvideoer, bilder og mye mer.

FYSIOTERAPEUTLISTEN
NLF presenterer lymfødembehandlende fysioterapeuter på en ny måte.
Du kan ved å holde musepekeren over menypunktet FYSIOTERAPEUTER få opp Norges fylker og finne fysioterapeut i ditt fylke.
Vi har også satt opp en ny presentasjon av hver enkelt fysioterapeut, der de fysioterapeuter som vil kan ha med litt mer informasjon, f.eks utdannelse, hvor lenge en har jobbet med lymfødembehandling, hvor/når en fikk lymfødemkompetansen, erfaringer etc. Det er også lagt opp bilder av de fysioterapeuter som har sendt dette inn til oss. 

Listen på nettet blir fortløpende oppdatert.

Den vanlig landsoversikten ordnet etter postnummer ligger fortsatt her i PDF-format, for dem som ønsker å laste ned filen.

ÅPEN FACEBOOK SIDE
Norsk Lymfødemforening har en åpen Facebookside. Her kan alle som vil gå inn å lese om NLF og NLF sitt arbeide for å drive rådgivende, opplysende og hjelpende arbeid for alle med lymfødem og deres familier. Denne siden gjør NLF enda mer tilgjengelig og vi håper å rekruttere mange nye medlemmer via vår Facebookside. Som medlem i NLF oppfordres du til å like NLF sin side på Facebook og å dele den med alle dine venner. Kanskje bidrar det til å hjelpe noen å få forståelse og hjelp.

FORTLØPENDE UTVIKLING – DU KAN BIDRA
En webside skal leve og det betyr at den aldri blir ferdig. Det vil si at dersom du har ideer eller ønsker til ting som burde vært med på siden, si ifra til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Forbehold om innhold

Informasjonen på Norsk Lymfødemforenings nettsider gis på generelt grunnlag, og kan ikke erstatte profesjonell, medisinsk hjelp. Det vi skriver er ikke ment som et ledd i medisinsk diagnose eller behandling.
Bruk av informasjon fra våre internettsider tillates enten med direkte link til relatert artikkel eller med kildeangivelse.

Vi ber om at www.lymfoedem.no blir kreditert ved bruk.