Nyheter

Sommerleir for barn og unge 2016

Norsk Lymfødemforening arrangerer Sommerleir for barn og unge i Nevlunghavn sommeren 2016 
Vi ønsker våre unge medlemmer sammen med sin familie velkommen til  en uke med aktivitet og sosialt samvær på Gurvika feriested.  
Sosialt samvær, Bading, fisking, grilling, Padling, Utflukter, Behandling 


Sted: Gurvika, Nevlunghavn,
Tid: 1.7- 8.7. 2016
Pris: kr. 500.- 

Henvend deg til: 
nlfbarneleir (at) lymfoedem.no
Norsk Lymfødemforening: 23 05 45 77

Påmeldingsfrist 15.04.2015Vi håper på kjempedeltakelse!
NORSK LYMFØDEMFORENING LEIER OG BETALER FOR HYTTENE.
Vi har to fysioterapeuter som skal ta seg av komplett fysikalsk lymfødembehandling av hovedpersonene, barn og ungdom med lymfødem, tidlig på dagen og bandasjering om kvelden. De vil også ha gruppetrening med dere, det kan være vanntrening, avslapningsøvelser eller annen trening, og de kan ha samtaler og informasjon om lymfødem for foreldrene deres. Dere har med henvisning fra lege.

Meld deg på her!

 

Sommerleiren vil bli ledet av Lymfødemforeningens likemenn Randi Fritzvold og Anniken Olsen som vil være behjelpelig med praktiske tilrettelegging, fellessamlinger i ”Vaffelstua” og andre felles aktiviteter.
Vi lover at det blir mye spennende å gjøre. Mer detaljert program vil dere få etter påmelding.

Har du og familien din lyst til å delta på denne sommerleiren, så meld dere på!
Start planleggingen av ferien nå og legg inn denne uken som vil bli en opplevelsesrik og interessant uke. Dersom det er vanskelig for hele familien å delta, kan mor eller far og de av søsknene dine som har mulighet, komme.

Dere må ta med dyner/soveposer og puter, håndklær, oppvaskklut og tørkehåndklær. Laken til behandlingsbenken er også nødvendig.
Det greieste er nok også å bruke egen bil til Gurvika, for det blir en del utstyr å dra på for en hel familie, ellers går det tog direkte fra Gardemoen til Larvik.

Dette blir ei fin uke for alle!

Meld deg på her!LITT INFO OM GURVIKA FERIESTED:


Gurvika er et feriested som ligger fint og skjermet til i skjærgården med egen badestrand. Her kan man oppleve livet i fjæra og gleden ved å være ved saltvann. I tillegg har Gurvika et innebygget badebasseng (12,5x8,5 meter) med oppvarmet sjøvann til 34 grader. Dybden varierer fra 1,6 til 0,9 meter. Bassenget er bygget for bevegelseshemmede og utstyrt med tanke på disse. I tilknytning til garderobene er det to badstuer.


Gurvika har 22 hytter, 6 små, 7store og 6-8 helt nye hytter. Alle forhold er også lagt til rette for de som er funksjonshemmede. Hver hytte har fire soveplasser og de nye hyttene har også sykeseng. To av sittebenkene i stuen kan brukes som soveplass for små barn. Hyttene har eget toalettrom med vannklosett og vaskeservant med varmt og kaldt vann. Dusjer er i tilknytning til svømmebassenget. Hyttene er utstyrt med TV, kjøleskap/dypfryser, kokeplater, mikrobølgeovn og oppvaskbenk samt kokekar og servise for seks personer. De nyeste hyttene har oppvaskmaskin. Hyttene er bra utstyrt slik at dere kan ordne måltidene selv. Det er ikke kafé i nærheten. Det er flere griller på uteområdet.


Institusjonsbygget
Bygget har kapasitet for grupper fra 14 til 20 personer med syv soverom, hvert med to store sovebenker, et oppholdsrom med kjøkken på ca. 50 kvadratmeter, to toaletter og to dusjrom samt vaskerom.
Utvendig, mot havet, er det terrasse på ca. 50 kvadratmeter. Langs hele huset er det en trillegang med direkte tilgang i begge ender.


Vaffelstua.
Vaffelstua er et bygg med TV og kjøkken, beregnet for sosialt samvær med andre beboere. Dette bygget har også panoramautsikt mot havet.

Forbehold om innhold

Informasjonen på Norsk Lymfødemforenings nettsider gis på generelt grunnlag, og kan ikke erstatte profesjonell, medisinsk hjelp. Det vi skriver er ikke ment som et ledd i medisinsk diagnose eller behandling.
Bruk av informasjon fra våre internettsider tillates enten med direkte link til relatert artikkel eller med kildeangivelse.

Vi ber om at www.lymfoedem.no blir kreditert ved bruk.